What a Twist

Direktlänk till inlägg 20 juni 2012

Xavier Rudd - Spirit Bird

Av Mia - 20 juni 2012 20:47

Tjena! Har precis käkat Kalaspuffar och skrivit en midsommarmatlista med min guldpenna! :-D

Hmm...matlistan är för en person. Den här Midsommarn kommer nog bli den tråkigaste jag haft, någonsin!! Ska nämligen jobba imorgon, jobba natt iövermorgon, och sen jobba på söndag. Jag är så frustrerad, för min del så kan vi gärna hoppa över helgen direkt till måndag istället. Ska försöka tagga måndagsklubben då! Då jävlar ska jag ha kul!

Får se fördelarna ändå; behöver inte tänka på vad jag ska ha för nått på mig på midsommar, behöver inte planera något alls faktiskt! Och jag kommer att vara ca 6000 kr rikare. Ja okej, nu mår jag fan bättre. 6000 kr. Riga ? Köpenhamn? Naaaaaaaaaaaaaaaajsssssss!


Näää ska bege mig till Ica Maxi flygstaden nu och handla allt, lika bra å få det överstökat! Ska även skicka ett litet paket till mamma, igen. Herrejäklar va hon kommer få post nu haha!


Har förresten råsolat me Emilia idag! Bränt mig! Igen! Även fast jag köpt SPF 15. Brukar ha SPF 8, utan att bränna mig...och utan att få färg me för den delen... nu bränner jag mig, men jag får också färg haha. Vet inte vilket jag föredrar...Inte OK att bränna sig.   

Fick sällskap av en fiskmås också. Faktiskt väldigt söt.


Hej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se