What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 november 2009

Catch-me-Woaw!

Av Mia - 17 november 2009 23:05

Är klar med mitt rum...äntligen!! :D Röda och vita väggar...möblerat om lite grann och satt upp min fräsha snygging till tavla! :D självklart är det en hake, det är sterilt...sterilt som i psykopathem, sterilt som i aldrig mer få barn..ja ni förstår :p ... Vita möbler till vita väggar... daaamn :o Vet vad för färg jag ska måla om snetaken med efter jul förresten! (snetaken är de väggar som är porrigt röda :P)

Den nya färgen ska vara varm cola-beige. Ska måla kanterna på väggarna mörk mörk röd-bruna också. För att få lite liv i allt. Blir för mesigt annars :p Kommer inte vilja flytta hemifrån sen haha!

Så i slutändan kommer det inte vara sterilt. Ska ha nya och fina möbler i ekfan+er också! mh-mmm Kommer  bli hett! ;D


Ska fixa bilder imorrn! Även om det inte är fagert så är de nytt och fräsht för mig :D


Haha, Min morbror som jag jobbade hos i somras har bett mig att jobba lite under julhelgerna...nu kommer det roliga, han frågade om jag inte kunde tjata lite på min pappa också om han ville hjälpa till! Skulle verkligen vilja se min pappa jobba på restaurang :D hah. Kan se han som glögg-gubbe! Min morbror har nämligen gjort i ordning övervåningen till att fungera som en glöggstuga! :D Kommer nog va jätte mysigt!


möhö godnatten

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se