What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 november 2009

Assassins Creed II

Av Mia - 17 november 2009 11:07

På torsda får vi spelet :D på torsda får vi spelet :D på torsda får vi spelet :D Älskar det! Äntligen kommer vi få ett spel som är roligt! :D :D Snacka om att det kommer bli krig om vem som ska få spela först här hemma! Haha...antagligen pappa eftersom det är han som lägger ut med cash tills jag och mikael får våra pengar :p

Haha låter som en riktig nörd :P Men var inte oroliga, tänker inte lägga upp bilder på hur det ser ut när jag spelar eller så:P Inte som min älskling...hittade bilder på hans dator där han tagit Print Screen när han spelat Warcraft eller nått annat pojkspel xD Jag är inte sån! Jag lovar!

Men jag gillar assasins creed :-D <3


Vet ni...Gjorde varm choklad i morse!! Gissa vilken mugg jag använde? Min NYA mugg för 5 kr såklart :D

mohahah.


Fan va onödigt inlägg, men ändå, jag är glad! För det är bättre väder än vad det har varit på ett antal dagar nu :P


Är för den delen fortfarande lika nyfiken på vilka det är som läser min blogg :p Men, som vanligt, så kommer jag nog aldrig få reda på det...


Ska plocka undan frukosten och börja plugga eller mla klart min fina vägg :D


Tidiiii


11:34 min dator är ICKE snabb!

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

22 november 2009 12:06

Jag e inte förvånad att ni köpte det spelet, inte heller förvånad att ni e helt galna i det. Inte heller så speciellt förvånad att ni äter hemsk cheesecake.

http://magnuspremberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se