What a Twist

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2009

9 poäng!!

Av Mia - 20 oktober 2009 19:51

Det gíck ändå bra på redovisningen idag! Inte för att vi var så förberedda men ändå, läraren tycte att vi kom med bra kommentarer och att vi tänkt igenom frågorna vi skulle utgå ifrån korrekt :P

Vårat arbete var bland de bästa tyckte han också! :D Kändes skönt! ;D

Fick 9 poäng till tentan som vi har tillgodo...vilket sänker ribban lite för våran del....inte så hög press på att vi måste få skit bra på tentan :p


När ja kom hem då så började jag me maten så bruuush skulle hinna äta innan han skulle till London!

Min brorsas första resa ensam, gissa om jag och pappa har vart nervösa för hans skull eller! :P

Självklart hade vi vår vanliga Musakka tur när det visade sig att tåget till Kastrup var försenat och ingen visste någonting, inte om det skulle komma en ersättnings buss, om det skulle komma ett nytt tåg och framför allt när? haha, nej fyfan :P


Men nu är han påväg iaf... Hoppas han kommer ha de kul och köper en fin halsduk :D


För övrigt så rinner min näsa konstant och telefonen ringer konstant. Sjukt frustrerande :p


Ska plugga nu!

Toodels

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se